Sunteți din Negrești și căutați un loc de muncă, ca zilier? Nimic mai simplu, mergeți la primărie!

OPORTUNITATE… Orașul Negrești are printre cele mai ridicate rate a șomajului din România, `n condițiile `n care economia locală s-a prăbușit. Cu toate acestea, iată, apare o șansă pentru cei care trăiesc din ajutorul social, au forță de muncă și doresc să-și completeze veniturile.

Persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau întreprinderile familiale care funcționează pe raza orașului Negrești, au nevoie de forță de muncă și doresc să contracteze ca zilieri persoane apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social, se pot adresa în Primariei.

„Această nouă activitate este disponibilă ca urmare a modificărilor Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat prin Legea 192/2018, scopul modificării fiind acela de a valorifica forța de muncă locală. În baza acestor prevederi, Primăria Negresti va întocmi planul de activități sezoniere în funcție de solicitările primite.

Concret, persoanele juridice care au nevoie de forță de muncă pentru desfășurarea activităților sezoniere vor transmite o cerere la Primăria Negrești, precizând activitatea pentru care au nevoie de zilieri, numărul de lucrători solicitați și perioada de desfășurare a activității respective. Termenul de depunere al acestor solicitări este data de 20 a lunii pentru luna următoare. Ordinea de satisfacere a cererilor va fi în funcție de cerințele acestora ținând cont de aptitudinile persoanei apte de muncă”, a explicat Cristi Rusu, primarul orașului Negrești.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: