Prima comună din județ care are Plan Urbanistic General tipărit! Meritul este al primarului Mihai Moraru!

FELICITĂRI!… Comuna Ștefan cel Mare se poate mândri cu o lucrare de excepție, care va rămâne peste generații drept un punct de reper în ceea ce privește situația terenurilor din localitate, cu tot ce înseamnă proprietari sau moștenitori de terenuri agricole sau intravilane.

La finele lunii ianuarie, a ieșit de la tipar versiunea finală a Planului Urbanistic General al comunei Ștefan cel Mare, cu două volume, Memoriu General și Regulament Local de Urbanism. Proiectantul general, firma Topogeotehnics, din Vaslui, a reușit să stabilească la metru pătrat situația tuturor terenurilor din comună, cu proprietari, vecini sau zone de interes.

Planul Urbanistic General al comunei Ștefan cel Mare este depus la sediul primăriei, astfel încât până pe 21 februarie toți cei interesați pot consulta această lucrare, urmând să se obțină mai apoi avizele necesare.

„Este un mare pas înainte pentru comunitatea noastră. Fiecare locuitor știe unde îi este terenul, cine sunt vecinii, avem date complete despre toate zonele comunei. Un document care va rămâne în istoria comunei, de o importanță deosebită. Clarificăm pentru totdeauna situația terenurilor din comună, după mulți, mulți ani de eforturi”, a spus primarul Mihai Moraru, cel care s-a zbătut pentru ca lucrarea să iasă în condiții foarte bune, cu date extrem de precise.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: