Accident cu două polițiste, aproape de miezul nopții, pe drumul județean spre Șuletea!

NEATENȚIE… Un accident, care se putea termina destul de rău, s-a întâmplat noaptea trecută pe drumul județean care leagă Murgeniul de Șuletea. Era ora 20.00, atunci când două polițiste mergeau de la Murgeni spre comuna Șuletea, cu o mașină personală.

La volanul mașinii implicate în accident era ajutoarea șefului de post din comuna Șuletea, o femeie de 21 de ani, de loc din Suceava, în timp ce în dreapta era o criminalistă de la Poliția Murgeni. Fiind polei pe drum, ajutoarea șefului de post de la Șuletea s-a speriat atunci când mașina a început să patineze, astfel că a tras greșit de volan. Mașina s-a rotit și a ajuns într-un șanț, unde s-a răsturnat cu roțile în sus. Au fost anunțate imediat organele de Poliție.

„A fost vorba de un eveniment rutier, fără victime. Șoferița, în vârstă de 21 de ani, din Suceava, conducea o mașină cu număr de Botoșani. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, mașina s-a răsturnat.

Nu au fost victime, doar pagube materiale.

Șoferița a fost amendată contravențional și i s-a eliberat adeverință, pentru a repara mașina. A fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a ieșit negativ”, a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Daniel Tănăsuc

One thought on “Accident cu două polițiste, aproape de miezul nopții, pe drumul județean spre Șuletea!

  1. De ce spuneți minciuni, mașina nu era cu roțile în sus, chiar eu am trecut pe lângă ele la acea oră, mașina era pe roti nicidecum cu roțile în sus, îmi pare rău că nu am putut să le ajut dar și eu riscam să pățesc ca ele dacă franam

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: