Cum au fost mințiți zeci de mii de vasluieni! Pensiile nu mai cresc, bugetarii lăsați fără vouchere de vacanță!

ȘI-AU DAT ARAMA PE FAȚĂ… Anul trecut, în plină campanie electorală, liberalii anunțau că pensiile vor crește și că nu se vor tăia voucherele de vacanță sau sporurile. Acum, când s-au văzut cu sacii în căruță, adică sunt la guvernare, vin și aruncă bomba; nu crește nicio pensie în 2021, sporurile vor fi date jos, în timp ce voucherele de vacanță nu vor mai fi acordate niciunei categorii de bugetari.

Tăieri pe toată linia, din partea guvernului PNL. Până și călătoriile gratuite ale studenților dispar, anunță guvernul Cîțu!

Pensiile nu vor crește nici în 2022. O spune fostul ministru al Muncii, Marius Budăi. Acesta spune că Guvernul și-a dat arama pe față prin faptul că „cresc pensiile, dar… în anul 2022 (nici atunci nu îi cred că le vor crește), nu scad salariile, dar scad sporurile, adică scad veniturile oamenilor, nu mai zic nimic despre alocațiile copiilor”.

Pe lângă creșterea pensiilor, Budăi vrea și creșterea sporurilor bugetarilor.

„Sărăcirea cetățenilor români, planul «fantasticului» Cîțu Florin Vasilică!

Am avertizat, încă din campania electorală, că vor tăia pensii, salarii și alocații. Atunci au susținut că PSD ar minți!

Acum, după alegeri, și-au dat arama pe față: cresc pensiile, dar… în anul 2022 (nici atunci nu îi cred că le vor crește), nu scad salariile, dar scad sporurile, adică scad veniturile oamenilor, nu mai zic nimic despre alocațiile copiilor.

Dispare gratuitatea transportului cu trenul pentru studenți, dispar și voucherele de vacanță, care erau o gură de oxigen pentru HoReCa și așa mult încercată de criza sanitară și economică.

Guvernarea PNL-USR PLUS-UDMR înseamnă pierderi pe toată linia, atât pentru copii, salariați și pensionari, cât și pentru investitorii locali!”, a scris social-democratul Marius Budăi pe o rețea de socializare.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: