Cum se premiază nemeritat șefii Poliției Huși! Reclamație împotriva conducerii acestei secții de poliție!

ACUZE… Nu este pentru prima dată când presa prezintă cazuri în care șefi din Poliție primesc sume uriașe drept salarii de excelență. Mulți dintre aceștia așteaptă vârsta de pensionare, iar salariile respective îi ajută să primească pensii nemeritat de mari.

De data aceasta, un cititor Vasluianul.ro, care dorește să rămână anonim, ne-a anunțat că la Poliția municipiului Huși se petrec lucruri necurate, care ar merita verificate de șefii ierarhici de la Vaslui.

Dată fiind gravitatea afirmațiilor din această reclamație, prezentăm scrisoarea trimisă de persoana care reclamă presupusele abuzuri de la Poliția Huși:

„Șeful Poliției Huși, abonat la salariul de excelență de 50%. Acesta nu o lasă nepremiată nici pe secretara sa.

După ce o țară întreagă a fost scandalizată de cazul polițistului Lucan, care, fiind în timpul serviciului, și-a abandonat pe câmp colegul și mașina de serviciu, pentru a se întâlni cu o femeie, fapt dovedit printr-o simplă căutare pe Youtube „Polițist Huși”, șeful acestuia, comisarul David Liviu, a fost recompensat cu salariul de excelență.

Deloc de neglijat că un alt caz petrecut la Poliția Huși, tot în anul 2020, în care un alt polițist, pe nume Lungi, a făcut accident cu mașina serviciului, după care a ascuns mașina în garajul unității și a parăsit serviciul fără aprobare, existând suspiciuni că ar fi băut.

Tot deloc de neglijat este că mașina comisarului David Liviu a apărut pe Facebook la pagina „Ai parcat ca un bou Huși”, în timp ce se afla parcată pe contrasens, cu linie continuă și indicator oprire interzisă.

Cele două cazuri extrem de rușinoase pentru poliția vasluiană nu au fost suficiente pentru ca să îl determine pe comisarul Donosă Robert (adjunctul șefului IPJ Vaslui, n.r.) să facă un control managerial la Poliția Huși, dimpotrivă, acesta premiindu-l pe comisarul David Liviu.

Întrebarea este: ce îl recomandă pe comisarul David Liviu pentru salariul de excelență de 50%?

Cât despre premierea secretarei, mă îndoiesc că aceasta a reușit să prindă vreun hoț printre documentele de birou.

Este rușinos ce se întâmplă la IPJ Vaslui, proștii muncesc, iar șefii își încarcă nemeritat conturile cu diferite sume de bani”, scrie persoana care a reclamat situația de la Huși.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: