„Nu vom vota acest buget al austerității!” Reacția deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica

Parlamentarii PSD refuza sa voteze un buget în care sunt trecute foarte multe tăieri, de la sumele alocate pentru transportul elevilor.

Deputatul de Vaslui, Eduard Popica, susține ca PNL și USR au mințit în campania electorala, iar acum minciunile se transforma în bătaie de joc la adresa romanilor.

„Proiectul de Buget pe anul 2021 taie in carne vie veniturile romanilor afectând in mod direct și puterea de cumpărare. Astfel, Bugetul de anul acesta al Guvernului PNL-USR prevede:📍salariile bugetarilor vor fi plafonate;📍pensiile nu vor mai crește în 2021;📍nu vor mai fi vouchere de vacanță până în 2022;📍transport gratuit al studenților cu trenul ar urma să fie eliminat – se revine la vechiul sistem: 50% gratuitate la biletul de tren;📍indemnizația de hrană va scădea pentru angajații din administrația publică;📍unele sporuri vor fi plafonate și altele eliminate;📍sporul de 30% pentru angajații prefecturilor pentru lupta cu pandemia nu se va mai acorda. Minciunile si promisiunile din campania electorală a celor de la PNL și USR își arată colții, acum, când nu mai au nimic de pierdut. Guvernanții au mințit încă o data romanii. PSD nu poate fi de-acord cu astfel de măsuri și nu va vota acest buget al austerității.”, a declarat deputatul Popica.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: