Ospătărița din Vaslui, mare specialistă la Apele Române Iași, a demisionat! Un gest firesc!

LIBERALI CU PILE… Ospătărița detașată de la o primărie din județul Suceava a demisionat, scriu colegii de la Ziarul de Iași. Este vorba de o tânără din Vaslui, care a stat cinci ani la Master, un club de biliard din Iași, și pe care partidul conducător, PNL, a trimis-o într-o funcție importantă la Apele Române.

Scandalul detașărilor la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad a luat sfârșit. Este vorba de cele un caz care a reținut atenția mass-media săptămâna trecută. Intrarea în dispeceratul ABA Prut a unei absolvente a Facultății de Chimie, originară din Vaslui, cu pile la PNL-ul lui Tătaru, cu cinci ani vechime într-un club de biliard din Iași, a provocat reacții aprinse.

Într-un reportaj semnat de Recorder.ro, Simona Iancu a recunoscut că vine de la Primăria Vatra Moldoviței, unde a zăbovit doar trei zile de la angajare. Acest amănunt și răspunsurile ezitante la întrebările celor de la Recorder.ro au stârnit un scandal în urma căruia tânăra a demisionat pe 4 februarie. Directorul ABA Prut-Bârlad spune totuși că fata obținuse calificative bune după prima lună de probă.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: