„Specialista” din Vaslui declanșează un uriaș scandal în Apele Române! Cine a intervenit pentru angajarea ei, de la PNL Vaslui?

PERCHEZIȚII… Cazul vasluiencei Simona Iancu, cea care a fost angajată la Apele Române Iași, pe filiera PNL Vaslui, cu complicitatea celor din organizația liberală Iași, declanșează un imens scandal în Administrația Bazinală Prut-Bârlad.

Ieri, procurorii DNA au făcut percheziții la sediul Apelor Române – filiala Iași, la Administrația Bazinală Prut Bârlad, la Primăria Victoria si Primăria Vatra Moldoviței, de unde ar fi venit prin detașare Simona Iancu, dar și tatăl directorului general adjunct de la Administrația Națională Apele Române.

Săptămâna trecută procurorii DNA au ridicat documente de la sediul central de la București al “Apelor Române”, iar ancheta pare să avanseze.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada martie 2020-2021.

Aseară, DNA a transmis un comunicat prin care anunță că vor face publice informațiile anchetei în curând.

“În cursul zilei de 11 februarie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate pe raza județelor Iași și Suceava. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor de Jandarmi Județene Iași și Suceava. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare, a transmis DNA.

Suntem curioși să aflăm cine e persoana din PNL Vaslui despre care se spune în ancheta Recorder că ar fi făcut intervenții pentru ca ospătărița de la Master să fie angajată în Apele Române, tocmai la dispeceratul de protecție împotriva inundațiilor. Sunt doar două sau trei nume în PNL Vaslui, care pot avea acest tupeu, așa că vom vedea care dintre acestea au făcut „lobby” pentru Simona Iancu.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: