La Vinderei, se poate! După 31 de ani, se rezolvă cea mai grea problemă a comunei!

AGITAȚIE… Comuna Vinderei este o localitate cu mari probleme funciare, fiind situată la granița cu județul Galați. De la Revoluție încoace, niciun primar nu a putut rezolva problema terenurilor, să stabilească în mod clar cine este proprietar pe fiecare palmă de pământ în parte.

Iată că, după trei decenii de democrație, primarul Ionuț Ghiur s-a decis să pună capăt tuturor discuțiilor care apar în mod inevitabil, atunci când vine vorba de pământ. Cum? Va realiza o lucrare de cadastrare a tuturor terenurilor din comuna Vinderei, cu o firmă specializată, lucrările fiind subvenționate din fonduri europene.

„Așa cum am promis în campania electorală, cadastrul general gratuit, devine prioritatea noastră numărul unu și este cel mai ambițios proiect al nostru, care va rezolva odată pentru totdeauna situația terenurilor agricole din intravilanul și extravilanul comunei noastre.

La acest moment definitivăm măsurătorile din intravilanul satului  Obârseni și măsurăm satele Talașmani, Valea Lungă.

Programul cu cetățenii din aceste sate este: luni – marți 9.00-17.00; joi – vineri 8.00-16.00, în sala de ședințe a primăriei, persoană de contact ing Stoica {tefan. Toți cei care aveți nelămuriri, documente de proprietate pe care nu le-ați adus la noi, sunteți așteptați la primărie.

Dacă aveți și alte întrebări despre cadastrul general gratuit, le puteți scrie pe pagina mea și vă voi răspunde luni, la ora 18.00, la întâlnirea noastră online”, a transmis Ionuț Ghiur cetățenilor din comuna Vinderei, într-o postare pe Facebook.

Daniel Tănăsuc

One thought on “La Vinderei, se poate! După 31 de ani, se rezolvă cea mai grea problemă a comunei!

  1. Poate aud si cei din comuna Malusteni!!!!Ar fi o mare bucurie pentru toți locuitorii.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: