Secretara șefului Poliției Huși, replică la cel mai nou scandal din instituție! „Am primit medalie de la președintele Iohannis”!

DREPT LA REPLICĂ… Vasluianul.ro a prezentat, zilele trecute, o scrisoare a unui, foarte probabil, angajat din Poliția Huși, în care se făceau referiri legate de salariile acordate, susținea persoana respectivă, nemeritat unor șefi și funcționari din instituție.

Printre persoanele care erau menționate în scrisoare se număra și secretara șefului Poliției Municipale, Ionica Baran. Considerându-se lezată de afirmațiile celui care ne-a trimis scrisoarea, dar și de faptul că am prezentat acele date, doamna Baran ne-a trimis un drept la replică, pe care îl vom publica în forma primită, la fel cum am făcut și cu scrisoarea inițială:

„În virtutea dreptului la replică, vă fac următoarele precizări:

Mă numesc Baran Ionica Lica, sunt salariat civil în funcția de secretară a Poliției Municipiului Huși, și nu secretara șefului poliției așa cum, în mod malițios, ați scris în articolul „Cum se premiază nemeritat șefii Poliției Huși”.

În 30 de ani de activitate (din 1990 până în prezent) am fost evaluată profesional si mi s-a acordat FB în fiecare an, de către toți șefii pe care i-am avut de-a lungul anilor, și asta nu pentru că am prins „hoți printre documentele de birou”, ci pentru faptul că mi-am îndeplinit cu conștiinciozitate sarcinile de serviciu prevăzute în fișa postului și, ca dovadă a îndeplinirii cu seriozitate a sarcinilor încredințate, în anul 2017, prin Decretul nr 1060/29.11.2017 mi-a fost conferită, de către Președintele României, Medalia Natională Pentru Merit clasa a III-a cu însemn pentru civili.

Este rușinos faptul că, înainte de a verifica aberațiile primite de la un frustrat care se autointitulează „prostul care muncește”, dar care muncește doar în vis, aruncați cu noroi în oameni care chiar muncesc și care primesc laude pe merit.

Fără să vă documentați în prealabil, în dorința de senzațional, v-ați grăbit să publicați un articol prin care ați adus un afront însuși Președintelui României care și-a pus semnătura pe Brevetul de conferire a medaliei”.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: