Dumeștiul iese din beznă! Iluminat modern pe principala arteră, drumul național Vaslui-Roman!

Ani de zile, șoferii care treceau pe drumul național Vaslui-Roman aveau neplăcuta surpriză să constate că pe toată porțiunea de drum care străbate Dumeștiul, în jur de 4 km, era o beznă totală. Aveai impresia că localitatea nu a ieșit din zona restricțiilor de dinainte de ’89…

Nu de puține ori, la Dumești s-au produs accidente grave, pentru că șoferii nu vedeau persoanele care circulă pe drumul național.

Noul primar al comunei, votat de cetățeni pe 27 septembrie 2020, s-a decis să schimbe situația. Pe aproape jumătate din drumul național care străbate satul reședință au fost montate noi lămpi de iluminat, iar activitatea va continua imediat ce vremea o va permite, anunță edilul Ciprian Ioniță Barnea.

Acesta a postat pe Facebook un mesaj, prin care își informează consătenii despre investițiile la zi în comună, inclusiv partea de iluminat public.

„Vreau să vă informez că în ultima perioadă am mai pus piatră pe unele ulițe, am dat cu nisip pe drumurile cu polei către Valea Mare, Dumeștii Vechi și Schinetea.

Am început montarea lămpilor de iluminat public din capătul Dumeștiului până la dispensar. Cum permite vremea continuăm în toată comuna.

Am semnat contractul pentru deschiderea unei farmacii la dispensar, urmează obținerea autorizației, sper într-o lună să fie funcțională”, anunță primarul.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: