Avem primul primar care se revoltă împotriva pensiilor speciale! Este tânărul primar al orașului Negrești!

0
3

ÎMPOTRIVĂ… La Negrești, energicul primar Cristi Rusu s-a implicat în rezolvarea problemelor comunității locale, mai ales că este în fruntea unui oraș cu mari probleme sociale și economice. Provenind din mediul privat, edilul Rusu nu vede cu ochi buni faptul că primarii pot primi pensii speciale, într-o perioadă în care partidele își fac campanie electorală di eliminarea acestor pensii.

Primarul spune că singura pârghie care trebuie să acționeze în cazul primarilor, la pensie, trebuie să fie cea a contributivității în perioada în care au fost în activitate, nu accesarea pensiilor speciale.

„În această perioadă se discută (din nou) despre pensiile speciale. Unii șefi de partide abordează în primul rând pensiile speciale ale parlamentarilor și primarilor, deși, în opinia mea, pensiile speciale ar trebui analizate pentru toate categoriile de beneficiari.

Părerea mea, după 3 luni și un pic de mandat de primar, este aceeași, ca în toată perioada de peste 20 de ani petrecută în mediul privat.

„Pensiile trebuie să fie proporționale cu contribuția fiecăruia„.

Personal contribui la pilonul I, pilonul II și pilonul III de pensii. Așa înțeleg eu să-mi asigur perioada de după pensionare. Prin contribuția actuală.

Despre cât de speciali sunt unii față de alții și despre vârsta la care ies unii la pensie…poate altădată.

Cu toții suntem speciali, într-un fel sau altul”, explică primarul orașului Negrești.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!