Demis din fruntea DSVSA Vaslui, dr. Mihai Ponea se întoarce pe cai mari în Autoritatea Națională Sanitar Veterinară!

ASCENSIUNE… De astăzi, medicul veterinar vasluian Mihai Ponea este director general al Direcției pentru Siguranța Alimentelor din cadrul Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. O numire-surpriză pentru multă lume din județ, după ce, anul trecut, Ponea a fost schimbat din funcția de director al DSVSA Vaslui în urma unor manevre politice și a unor turnătorii de doi bani.

Practic, de astăzi, tot ce ține de siguranța alimentelor pentru consumatorii români se va ocupa dr. Ponea, un adevărat specialist, cel care a condus DSVSA Vaslui în două rânduri. În ultimul mandat, în care a stat doar patru luni de zile, până în aprilie 2020, directorul Mihai Ponea a stopat toate focarele de pestă porcină africană, având rezultate excelente și în restul problemelor care țineau de DSVSA.

Să mai spunem că, la cei 41 de ani de viață, proaspătul director general al Direcției pentru Siguranța Alimentelor din ANSVSA a fost și vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat în Autoritate, timp de câțiva ani, și că are două masterate, unul în Administrație și servicii veterinare și unul în Epidemiologie și legislație europeană. Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: