Sute de polițiști și jandarmi au fost pe străzi, în week-end! Amenzi de 6.000 de lei!

VIGILENȚI… Peste 200 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în week-end, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Au fost derulate 11 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 35 de obiective/locații de interes, 111 de mijloace de transport persoane ( dintre care 20 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 375 de persoane.

Echipele de control au depistat 48 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de peste 4 000 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 15 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de peste 2 000 lei.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: