Vrei să fii pompier salvator la ISU Vaslui? Acum este șansa ta!

PROVOCARE… Inspectoratul județean pentru Situații de Urgență „Podu Înalt” Vaslui lansează o provocare pentru toți cei care își doresc o carieră în acest domeniu extrem de dificil, în care lupta cu flăcările înseamnă salvarea de vieți omenești.

ISU Vaslui anunță că au început înscrierile pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă, astfel că vasluienii care se consideră pregătiți pentru examen se pot înscrie.

„Hai în echipa noastră, devino pompier salvator! 

Este șansa ta să faci parte dintr-o structură care acționează în situații de urgență, pentru salvarea de vieți și bunuri, iar noi te putem ajuta să-ți transformi visul în carieră!

Dacă te-am făcut curios și dorești să faci parte din echipa salvatorilor, te poți înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 300 de locuri alocate pentru seria de elevi aprilie 2021 – ianuarie 2022, din cadrul școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. 

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie – 28 februarie, la structura resurse umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Podul Înalt” al județului Vaslui. 

Mai multe informații găsiți aici:

https://www.igsu.ro/Media/Stire/1281

http://www.scoaladepompieri.ro

http://www.isuvaslui.ro/category/resurse-umane

Mult succes tuturor!”, este mesajul conducerii ISU Vaslui.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: