Deputatul Popica demasca ipocrizia partidelor aflate la guvernare! „ATI votat un proiect al PSD, domnilor de la PNL și USR”!

COMUNICAT🔴🔴🔴
Stimați vasluieni,
Am votat ieri Proiectul de Lege al PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.
Cu stupoare am asistat, tot ieri, la un circ ieftin făcut de liderii PNL și USR care văzând ca proiectul de lege este agreat de majoritatea parlamentarilor prezenți in plenul Camerei Deputaților, au intrat in transă și au început efectiv sa urle și sa minta încercând sa inducă ideea ca acest proiect le aparține. Ulterior pe paginile de socializare au apărut și alți parlamentari ai puterii care au postat mesaje gen “PNL/USR a eliminat pensiile speciale”, sau “PNL/USR s-a ținut de promisiune”.
Stimați parlamentari susținători ai unui Guvern de pierzători, dumneavoastră ați votat un proiect de lege al PSD. Proiectul de lege votat ieri in Parlament pentru eliminarea pensiilor parlamentarilor este proiect al Partidului Social Democrat. Dumneavoastră , dacă va doreați cu adevărat acest lucru, puteați da, de un an și jumătate, de când sunteți la guvernare, o Ordonanța de Urgentă prin care va puteați asuma acest aspect fără a mai fi nevoie ca acest proiect sa treacă prin Parlament.
Dragi vasluieni, PSD s-a ținut de cuvânt și a eliminat astăzi aceste pensii pentru ca toate pensiile din România trebuie sa fie date în baza contributivității fiecăruia, un lucru care sper că va fi îndreptat în perioada următoare. Spun asta pentru ca ceea ce s-a votat astăzi reprezintă doar 1.38% din totalul pensiilor speciale. PSD a făcut astăzi un pas istoric. Sa vedem acum dacă Guvernul Pierzatorilor și parlamentarii ce îl susțin au puterea de a elimina și celelalte categorii de pensii speciale din România.
Aveți toate pârghiile, stimabililor!

One thought on “Deputatul Popica demasca ipocrizia partidelor aflate la guvernare! „ATI votat un proiect al PSD, domnilor de la PNL și USR”!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: