Deputatul Popica, amănunte în premieră de la moțiunea de cenzură împotriva ministrului Sănătății! „Sistemul sanitar din România este la pământ!”

REACȚIE… Invitat la postul de televiziune VasluiTV, deputatul PSD de Vaslui, Eduard Popica, a adus elemente interesante, neștiute de vasluieni, din timpul dezbaterilor pe tema moțiunii de cenzură împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

„În timp ce colegii noștri îi prezentau date concrete despre dezastrul din Sănătate, știți ce făcea acest ministru? Învârtea placa cu „PSD este vinovat, ei au condus în ultimii 30 de ani”. Nu este normal ce fac acești politicieni aflați acum la guvernare, pentru că dacă ne uităm după 1989 încoace vom vedea că sunt alte partide care au fost mai mult la guvernare decât PSD”, spune parlamentarul vasluian.

Acesta a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei coaliții care guvernează România.

„Se plângea acest ministru USR de greaua moștenire pe care a primit-o atunci când a intrat la guvernare. Dar, de la cine a preluat acest minister? Înaintea dumnealui a fost ministru Nelu Tătaru, iar înaintea lui Tătaru a fost dl. Costache, care sunt de la PNL.

Să spunem lucrurilor pe nume. Din exterior, într-un fel se văd lucrurile. Când ajungi acolo și vezi că nu ești capabil să conduci un minister dai vina pe oricine altcineva, decât să-ți recunoști incompetența.

Sistemul sanitar din România este la pământ! Vedeți, avem spitale care ard, oameni care sunt răniți. Se promit controale și cam atât. Haideți să venim cu lucruri concrete”, explică deputatul Popica.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: