Rămas bun, domnule director! Ne vom aminti cu drag de dumneavoastră, ați fost un mare OM!

DURERE… Colegii din presa vasluiană, cei care au început această meserie după 1990, sunt în stare de șoc. Inginerul Ioan Dima, Țâcă, așa cum îl alintau prietenii, nu mai este printre noi. A murit la 75 de ani, doborât de nemilosul Covid. Din păcate, directorul nostru drag a murit la București, departe de județul pe care l-a iubit atât de mult. A fost un bun specialist, un bun director și un om aparte.

Începând cu 1982, a avut mai multe funcții de conducere în Direcția Agricolă județeană, post din care a făcut multe pentru păstrarea avuției județului, care erau IAS-urile, stațiunile de cercetare sau alte unități de elită.

Ne va lipsi vorba sa blândă, cuvântul său rostit calm, cu voce joasă, pentru că inginerul Dima iubea viața, era un excelent interlocutor pe probleme de agricultură.

„L-am cunoscut cu mulți, mulți ani în urmă. Era un om remarcabil, de care mă leagă multe momente frumoase. Sunt trist, astăzi, să aflu că Ioan Dima, prietenul meu, a murit. Condoleanțe familiei și sunt sigur că prin tot ceea ce a făcut în agricultura județului a lăsat o moștenire care va trece peste ani.

Dumnezeu să-l ierte!”, este mesajul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.

Cu orice ați greșit în viață, domnule director, ne vom ruga către Dumnezeu să vă ierte, pentru că ați fost un om bun, cu un suflet cald.

Familia anunță că înmormântarea va avea loc la cimitirul Eternitatea, sâmbătă, la ora 13.00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: