Atleții care fac cinste Bârladului, premiați de primarul Boroș! Senatorul Iulian Bîca a participat la eveniment!

GEST DE APRECIAT… Primăria și Consiliul Local Municipal au premiat, ieri, gimnastele și atleții de aur, argint și bronz ai Bârladului. Premiile în bani oferite de municipalitate au fost cuprinse între 500 și 2.000 lei și au venit însoțite de diplome și medalii. 

„Felicitări Daniela Trică, Florina Trică, Andra Donose, Amalia Puflea, Amalia Balan, Ștefania Cristea-Buhuș și Laurențiu Vrabie! Efortul nostru, de a vă răsplăti rezultatele, nu se compară câtuși de puțin cu munca și abnegația voastră, dar mai ales cu sacrificiile pe care le-ați făcut și la faceți în fiecare zi, pentru a ajunge cât mai sus.

Vă mulțumesc, în numele meu și al Consiliului Local Bârlad, pentru tot ceea ce faceți pentru municipiul nostru, pentru imaginea frumoasă pe care i-o creați cu fiecare rezultat excepțional pe care îl obțineți!

Felicitări sincere și părinților, dar mai ales profesorilor care i-au pregătit pe acești copii de aur ai Bârladului!”, le-a transmis primarul Dumitru Boroș gimnastelor și atleților premiați.

La eveniment a fost prezent și senatorul PNL Iulian Bîca, care a înmânat diplome atleților cu rezultate deosebite.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: