Primăria Municipiului Vaslui: Anunț facilități pentru contribuabilii vasluieni

În conformitate cu prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, impozitele si taxele locale se achită pentru anul 2021, în două tranşe egale, cu termene de plată la :31 martie;30 septembrie; Pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, teren şi mijloace de transport, datorat pentru întregul an de către contribuabili, până la data de 31 martie, se acordă o bonificaţie de:

10 %, în cazul persoanelor fizice;

10 %, în cazul persoanelor juridice.Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar sau prin POS (cu cardul) în următoarele locaţii:

Casieria centrală (sediul Primăriei Municipiului Vaslui), str. Spiru Haret, nr. 2;

Casieria din incinta Centrului de Resurse pentru Afaceri, str. Decebal, nr. 16;

Casieria din zona Gării, str. Republicii, bl. 363 (fosta casierie a S.C. GAZ EST S.A.);

Casieria din zona Cartier, bl. 435 (lângă BRD);Casieria S.C. GOSCOM S.A., situată în str. Donici, nr. 23 – pentru taxa specială de salubrizare;

Casieria S.C. GOSCOM S.A. din zona Traian – pentru taxa specială de salubrizare.

În vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de plată/încasare, respectiv pentru evitarea aglomeraţiei de la ghişee şi în spaţiile de aşteptare şi pentru evitarea răspândirii infecţiei cu COVID-19 (coronavirus), rugăm contribuabilii să efectueze achitarea obligaţiilor fiscale prin mijloace electronice de plată: internet banking, respectiv online prin ghiseul.ro.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: