Autoturism Audi cu numere de Bacău, cu ITP fals, depistat în Vama Albița!

SURPRIZĂ LA VAMĂ… Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privința unei bărbat cu cetățenie română și R.Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 19 februarie a.c., în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, P.I., cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Bacău.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecției tehnice periodice prezentată la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals”, a declarat subcomisar de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Cu privire la cele constatate, P.I. a declarat că a achiziționat autoturismul la începutul acestui an, în momentul cumpărării primind și documentele aferente acestuia. Acesta a mai declarat că nu a adus nicio modificare documentului în cauză și că nu are cunoștință că acesta este fals sau falsificat.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: