De astăzi, masă caldă pentru 145 de persoane cu probleme sociale, din Vinderei! Au ajuns și pachetele de la Uniunea Europeană!

VEȘTI BUNE… Primarul comunei Vinderei, Ionuț Ghiur a făcut două anunțuri extrem de așteptate de locuitorii acestei comune cu 4.000 de locuitori. Prima veste bună pentru familiile sărace sau persoanele singure, fără venituri, din Vinderei, este că de astăzi reîncepe distribuirea mesei calde, către cei 145 de beneficiari.

Distribuția, a spus primarul Ghiur, se va face o dată pe săptămână, în ziua de marți.

A doua veste cu impact în rândul populației este că, începând de mâine, se distribuie pachetele cu produse de igienă oferite de Uniunea Europeană.

„Începând cu data de 24 februarie, se vor distribui pachetele cu produse de igiena și alimente din cadrul POAD 2018-2021.

În acest an, se vor acorda numai beneficiarilor de venit minim garantat, familiilor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, precum și persoanelor aflate temporar în situații critice de viață.

Listele distribuite de Instituția Prefectului conțin un număr de 645 persoane din comuna Vinderei.

Programul de distribuire este de luni până vineri între orele 8.00 și 12.00, în incinta căminului cultural”, a anunțat primarul Ghiur.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: