Iată cine ne omoară cu zile pe șosele! Un tânăr din Codăești, beat și fără permis de conducere, prins de polițiști!

ȘMECHERUL SATULUI… În cursul zilei de sâmbătă, 20 februarie a.c., la ora 17.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 165, în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, au depistat și oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 22 ani, din Codăești.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că tânărul depistat conducând autoturismul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și acesta ar fi luat autoturismul din curtea locuinței, fără a avea acordul proprietarului.

Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

În urma cercetărilor efectuate în cauză și a probatoriului administrat, împotriva bărbatului, în cursul zilei de 21 februarie a.c., față de bărbat a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință”.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: