Astăzi, ne despărțim de Ion Chiriac! Mesaj emoționant al primarului Vasluiului!

DRUM LIN CĂTRE STELE, IOANE!…Ion Chiriac, vocea de aur a muzicii folk din perioada Cenaclului Flacăra, va fi condus astăzi pe ultimul drum. Vor fi mulți, mulți prieteni sau simpli iubitori ai muzicii sale care îl vor conduce pe drumul spre cimitirul Eternitatea.

Aseară, cu glasul gâtuit de emoție, primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, a spus că se așteaptă ca mulți vasluieni să-i fie alături artistului, pe drumul fără întoarcere.

„Municipiul Vaslui, județul nostru a pierdut un om de valoare. Este vorba de Ion Chiriac, un om care ne-a încântat în atâtea rânduri cu melodiile sale și care va fi condus joi pe ultimul drum.

Dispariția sa lasă un mare gol în inimile noastre, în sufletele a zeci de mii de vasluieni.

Pentru tot ce a făcut pentru Vaslui, îi vom păstra o amintire neștearsă. Sunt sigur că mulți vasluieni îl vor conduce pe ultimul drum pe cel care a iubit acest oraș și județul în care s-a format ca om.

Dumnezeu să-l ierte!”, a spus, cu emoție în glas, primarul Pavăl.

Daniel Tănăsuc

One thought on “Astăzi, ne despărțim de Ion Chiriac! Mesaj emoționant al primarului Vasluiului!

  1. Condoliante , e greu sa crezi ca copii de la Fundatia Mana si Acoperamantul Domnului nu mai e printre copii, chiar daca cu greu acepta acest lucru mai ales a Doamnei Manu Mihaela Presedinte Fundatie Vaslui canta cu copii si petrecea la sediul fundatiei cu chitara in mana e regretabil si dureros chiar neam invatat cu Ion Chiriac asa cum era el timid un om fara multi prieteni si doar cu chitara lui mai ales cu nebuniile a Doamnei Manu Mihaela te respecta apoi se retrage cu chitara si canta asteptand ca noi sal apelam sa ne cante pe la spectacole care se bucura enorm glasul tau va ramane cu noi si muzica si tu pleci la Domnul Domnul Dumnezeu sa te erte Amin azi tarana sati fie usoara si lumina Amin.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: