Deputatul vasluian Tătaru ne pregătește pentru valul trei al pandemiei! Când va ajunge în România, e un mister!

PREDICȚII… Fostul ministru al Sănătății, dr. Nelu Tătaru, în prezent, președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților, spune că, cel mai probabil, România nu va scăpa de al treilea val al pandemiei de coronavirus, de care se vorbește deja în mai multe state din Europa.

Chirurgul hușean spune că trebuie respectate în continuare toate măsurile de protecție sanitară, în condițiile în care suntem deja în etapa a doua a procesului de vaccinare, astfel încât restricțiile ar putea să înceapă în curând să fie relaxate.

”Întreaga Europă se pregătește de valul trei, cred că nici noi nu o să scăpăm de acest val, dar depinde de noi cum o să trecem valul.

Rămân aceleași restricții, rămân aceleași precauții. Suntem într-un sezon în care avem un vaccin, am vaccinat grupa 1, suntem la grupa a doua populațională, avem un personal medical care, în proporție de 90-95% s-a vaccinat, avem o scădere a infecțiilor în spitale la personal cu 87%, cred că privim altfel valul trei care se preconizează că va veni.

Avem, în acest moment, în schimb, mai multe activități reluate, printre care și școala, și deci mobilitatea în toate aceste activități trebuie să fie un factor de care să avem mare grijă”, spune Tătaru.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: