Un ieșean a furat din casele bătrânilor din județul Vaslui! Este din Moțca și vindea oale prin sate!

FERIȚI-VĂ DE GOLANI!… Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 45 de ani, din comuna Motca, județul Iași, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Ieșeanul este bănuit de furtul sumei de 8.000 lei, de la o familie de bătrâni, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui.

Sâmbătă, 20 februarie a.c., la ora 13.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați de către un bărbat de 73 ani, din Satu Nou, cu privire la faptul că, în aceeași zi, a fost victima infracțiunii de furt, persoane necunoscute sustrăgând de la domiciliul său suma de 8.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni, sprijiniți de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Pașcani, au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii.

Acesta i-a oferit persoanei vătămate, spre vânzare, bunuri de uz casnic, iar când victima și-a scos toate economiile să achite valoarea bunurilor cumpărate, profitând de un moment de neatenție, i-a sustras o parte din banii cu care aceasta intenționa să plătească.

Prejudiciul în valoare de 8.000 de lei a fost recuperat integral, fiind restituit bătrânilor.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: