Cascadorii râsului, la ședința CL Vaslui! Ce-o fi „mâncat” consilierul PNL Cârlan, de vorbea atât de împleticit?

CE RUȘINE!… Un consilier liberal din Vaslui, Sorin Cârlan, a fost vedeta incontestabilă a ultimei ședințe de CL, pe 25 februarie. Alesul local a profitat de faptul că ședința este online și, foarte probabil, a ales să se „hidrateze” puțin. Ce a ieșit, veți vedea în videoclipul de mai jos…

La un moment dat, către finalul ședinței, Cârlan stă mai mereu cu mâna pe sus. ~n spate, pe fundal, se văd siglele PNL, semn că a fost în sediul organizației județene PNL, pentru ședința online a Consiliului. „Domnu’ vice… Domnu’ vice”, strigă liberalul, înfierbântat. „Domnu’ Cârlan, așteptați puțin… Domnu’ Cârlan”, îi strigă viceprimarul Mândru, președintele de ședință.

Omul nu se lasă. E cu mâna pe sus mereu. „Poftiți, domnu’ Cârlan”, îi spune președintele de ședință. Cu limba împleticită, consilierul se chinuie să vorbească. „Euuuu…. Mă auziți?… Mă auziți, da?… Mă auzițiii?… Avea foarte mare dreptate dl. primar. Spune că sunt moticicliști… Da… Sunt de la Văleni, sunt de la Vaslui, care turează foarte tare motoarele, care… și dumneavoastră spuneți că să cumpărăm un aparat care să testeze decibelii… Nu avem pentru ce să luăm un aparat din ăsta…”, spune consilierul Cârlan, vorbind foarte greu.

„Poate ar trebui să luăm un alcooltest, până una alta, eu așa zic”, îi dă replica un consilier PSD, Cezar Bahrim.

„Domnu’Cârlan, aveți puțină răbdare. Eu mai am o oră de mers acasă”, îi transmite viceprimarul PNL Lucian Braniște, pentru a-l face pe consilier să tacă.

La finalul ședinței, peste trei minute, Cârlan este întrebat, în calitatea lui de angajat la Dedeman, cum se poate face pentru a fluidiza traficul în zona ieșirilor de la Lidl și Dedeman, zonă care dă mari bătăi de cap autorităților.

Urmăriți reacția liberalului turmentat, la minutul 4.14: „Eu vă… Mă auziți?… A.. Mă auziți, da?… Mă auziți?”, spune Cârlan, dezorientat total. Ironic, un consilier PSD îi spune „Vă auzim prea bine, prea bine”. „Aveți foarte mare dreptate. Să luăm în considerare că… Sunt zile când e sărbătoare… când e sâmbetele, duminicile și foarte aglomerație… și noi o să facem o singură ieșire, din Lidl, din Dedeman… vă dați seama că nu o să fie OK ca să ieșim… Cum ieșim de acolo?”, spune Cârlan, vorbind foarte greu.

Colegul de alianță, viceprimarul USR îl salvează pe liberal de la penibilul total și închide ședința. Cu așa aleși locali, va fi greu pentru Vaslui, în următorii patru ani.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: