Polițiști, jandarmi și câini special antrenați, în preajma liceelor vasluiene!

CONTROALE… În zilele de 24 și 25 februarie a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, a absenteismului școlar, precum și de verificare a modului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2.

Acțiunile au fost desfășurate pe raza municipiului Vaslui, iar polițiștii au avut în vedere verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov2, în zona unităților de învățământ.

Totodată, s-a acționat în scopul instruirii personalului comercial al agenților economici cu privire la reglementările legale pe care trebuie să le respecte, în special când au clienți minori, reinstruirea cu privire la interdicția de a comercializa băuturi alcoolice și țigări către minori, fiind verificați 16 agenți comerciali.

Au fost verificate două unități de învățământ, respectiv Liceul Tehnologic „Ion Mincu” Vaslui și Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui, fiind legitimate 67 de persoane. Șase cadre didactice și 226 de elevi au fost instruiți pentru a se proteja împotriva eventualelor situații neplăcute.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: