Un zmeu din Laza, prins din nou fără permis, pe drumurile publice! Fusese condamnat cu suspendare!

UN TUPEIST PENAL!… Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat zilele trecute, pe un drum public din comuna Laza, conducând un autoturism, fără a deține permis de conducere.

Marți, 23 februarie a.c., la ora 14.25, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal DC 105A, din localitatea Laza, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 45 ani, din Laza.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că bărbatul depistat conducând autoturismul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, la data de 29 februarie 2020, Judecătoria Vaslui l-a condamnat pe bărbat, pentru o perioadă de 2 ani și 2 luni cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în data de 24 februarie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: