Consilierul turmentat are dosar penal pentru alcool! În 3 luni de zile, liberalul a comis-o rău de tot!

O MARE PROBLEMĂ… Există o vorbă în popor: „Ce merite deosebite a avut X-ulescu de a ajuns acolo?”. Unii glumesc pe seama întrebării, alții se enervează.

Cam așa stau treburile și cu consilierul local PNL de Vaslui, Sorin Cârlan. Simplu angajat la Dedeman, care nu a ieșit în evidență cu ceva spectaculos pentru comunitatea vasluiană, Cârlan a fost trecut în zona eligibilă a listei de consilieri locali PNL, la Vaslui. Și, iată, a ajuns consilier local.

Numai că, alesul nostru are o mare problemă, iar cei de la PNL se fac că nu o văd. Se prezintă beat la ședințele de Consiliu Local – vezi cazul prezentat ieri, de la ședința CL din 25 februarie, când abia mai putea să scoată două cuvinte – ba mai mult, este și protagonistul unui dosar penal.

La începutul lunii decembrie, Cârlan a ieșit din sediul PNL Vaslui, s-a urcat în mașina personală și a plecat la băut. S-a îmbătat bine, după care, la volanul mașinii, a produs un accident. Era atât de beat, încât nu a văzut o sărăriță care își făcea treaba prin oraș, în zona Rediu, și a intrat direct în lama utilajului, pe contrasens.

Polițiștii de la Rutieră au stabilit că avea o alcoolemie de 1,13 la mie, suficientă pentru a-i întocmi dosar penal pentru „conducere sub influența băuturilor alcoolice”. La alcoolemia găsită, consilierul PNL riscă între 1 și 5 ani sau amendă penală.

Conform unor surse, s-a discutat în PNL despre excluderea din partid a consilierului Cârlan, după evenimentul din decembrie, dar nu s-a întâmplat nimic. Cineva îl apără, e clar, cineva de la butoane… Dar, la ședința CL de pe 25 februarie, Cârlan a comis-o din nou și a venit beat. Unde a stat în timpul ședinței? Tocmai în sediul județean al PNL, pentru că se vede clar pe imagine locația de unde participă la ședință.

Vom vedea ce reacție vor avea șefii PNL în fața acestor scandaluri repetate, care le afectează imaginea în mod serios.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: