Cum își bat joc de vasluieni junii motocicliști din suburbiile Vasluiului! În fiecare seară, zeci de decibeli pe străzile principale!

TUPEIȘTI… Zeci de vasluieni au reclamat, în ultimele săptămâni, modul în care unii motocicliști din oraș înțeleg să se comporte în trafic. Mai precis, motocicliștii ar fi meșterit la mașinăriile pe două roți pentru ca, în timp ce merg prin oraș, să facă un zgomot asurzitor.

Un grup de 50 de vasluieni a semnat deja o petiție, în care se arată că tineri teribiliști își turează motoarele și provoacă un zgomot de nesuportat pentru cei care stau aproape de principalele străzi, pentru că acești indivizi trebuie să se simtă băgați în seamă de „audiență”.

Unii, mai șmecheri, care locuiesc în satele din jur, vin în oraș și toarnă pe străzi zeci și zeci de decibeli, noaptea, umblând și în grupuri de câtre trei, patru sau cinci motocicliști. „Când trec pe stradă pe aici, parcă duduie”, spune un vasluian.

„Vreau să vă spun că am vorbit cu mai multe persoane, care stau în zona școlii 6, în zona școlii 5. Ne referim la tineri din suburbii, în general, care își modifică motoarele. Cred că au umblat la țeava de eșapament. Propun o colaborare mai bună a Poliției Local, cu Poliția Rutieră. Vreau să spun că este o problemă serioasă, că nu se poate dormi noaptea.

Sunt familii cu copii mici, care sunt deranjate de acești tineri. Este atribuția noastră să rezolvăm această problemă”, a spus un consilier local, la ultima ședință de CL.

Încă, nu se știe ce măsuri se vor lua împotriva celor care își bat joc de un oraș întreg, însă municipalitatea pregătește un plan de acțiune, pentru a-i stăpâni pe teribiliști.

Daniel Tănăsuc

2 thoughts on “Cum își bat joc de vasluieni junii motocicliști din suburbiile Vasluiului! În fiecare seară, zeci de decibeli pe străzile principale!

  1. Niște rebeli…tembeli!
    Aduc niște jafuri de afară și se dau grande prin oraș.
    Punctul de întâlnire este in fața poliției județene la monument.
    Dar legea prevede că zgomotul trebuie sa se incadreze intr-un anumit interval de decibeli.
    Poliția ce face ???

  2. Mai intai invatati sa scrieti corect o stire, invatati sa o scrieti formal si abia dupa comentati de cei care merg cu motoarele

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: