În sudul județului, la Vinderei, se lucrează în forță! Primarul Ghiur anunță modernizarea unui drum principal, cu sprijinul CJ Vaslui!

ASFALTĂRI… Pentru acest an, Consiliul Județean intenționează să înceapă lucrările de modernizare a drumului județean 242 G Vinderei-Brădești. Nu este o lucrare simplă, pentru că fondurile alocate acestui proiect se ridică la peste 27 milioane lei. Este vorba de peste 7 km de asfalt, în zona Vinderei, lucrare care va scoate comuna la zona de confort.

În paralel cu această lucrare, Consiliul Local Vinderei, în colaborare cu CJ Vaslui, va începe modernizarea unui drum de acces extrem de important în comună, drum care va favoriza foarte mult accesul în comună, anunță primarul Vindereiului, Ionuț Ghiur.

„În ședința de consiliu local, din data de 25 februarie a.c., am prezentat spre aprobare indicatorii tehnico-economici, faza DALI, pentru „Modernizarea drumului vicinal 29 din DJ 242G- DJ 242F, comuna Vinderei, județul Vaslui. Mai precis, acest drum pleacă de la râpa Bulăiasa, p=nă în DJ 242F, zona pădurii Grăjdeni.

Finanțarea acestui drum va fi de la bugetul local, cu sprijinul CJ Vaslui. Pe această cale, mulțumesc conducerii Consiliului Județean Vaslui, domnului presedinte Dumitru Buzatu și celor doi vicepreședinți, Dan Marian și Ciprian Trifan, pentru sprijinul acordat în modernizarea acestui drum”, a spus primarul comunei Vinderei.

Este vorba de aproape 2,2 km de asfalt, care vor uni satul reședință de drumul asfaltat care face legătura cu mănăstirea Grăjdeni.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: