Un vasluian întreabă Serviciul de Permise și Înmatriculări: „De ce nu primesc numere? Am făcut RAR până la 31 decembrie 2020”

NU E CA ÎN ANGLIA… Vasluianul Ionel Bazan a ridicat o problemă pe adresa redacției Vasluianul.ro, privind o situație în care, suntem siguri, sunt și alți posesori de mașini din județ.

„Aș vrea să publicați și o informație  dacă aveți detalii despre mașinile de Anglia”, ne-a cerut omul, lăsându-ne și o poveste destul de încâlcită, care ar merita mai multă atenție din partea Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto. Concret, omul și-a luat mașină de Anglia, a făcut toate formalitățile, dar s-a „împotmolit” la Înmatriculări Auto.

„Am o mașină de Anglia. Am avut programare la RAR, iar pe 28 decembrie 2020 am obținut CIV inspecție tehnică, identificarea mașinii.

Am înregistrat-o la ANAF, am Fiscal asigurare de România, am plătit toate taxele incluse. Am avut programare pe 3 februarie 2021 la numere de România.

Acolo, am predat dosarul la Înmatriculări Auto Vaslui, am plătit și numerele, dar mi-au spus să aștept. Încă nu mi-au dat niciun răspuns doamnele de acolo, nu dau nici o informație.

În majoritatea județelor, se înscriu cele care au RAR până la 31 decembrie 2020, numai la Vaslui, nu. Poate îmi dă cineva o informație”, spune dl. Bazan.

Cum, credem, sunt și alții în situația acestui cetățean, poate că ar fi bine ca Serviciul de Înmatriculări să clarifice situația.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: