Deputatul Popica acuză un „masacru” la votarea bugetului! „PNL și USR au votat împotriva bunăstării vasluienilor”, spune Popica

TOATE AU FOST RESPINSE… S-a votat bugetul de stat pe acest an, deși parlamentarii PSD au cerut să fie aprobate amendamente pentru diverse proiecte în județele din care provin. ~n timp ce, la PNL sau USR, cuvântul de ordine a fost „Nu veniți cu niciun amendament”, cei de la PSD au cerut bani pentru drumuri, pentru funcționarea unor instituții importante sau pentru cofinanțarea proiectelor europene.

Din partea grupului parlamentar PSD Vaslui, în plen a luat cuvântul deputatul Eduard Popica, cel care a subliniat că este nevoie de finanțări guvernamentale pentru dezvoltarea județului. La vot, însă, nu a fost aprobat niciun amendament, fapt care a stârnit mânia reprezentanților PSD.

„Am depus si citit în plenul reunit al Parlamentului, împreună cu ai mei colegi, parlamentari ai PSD Vaslui, o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pe anul 2021.

Am solicitat majorarea sumei alocate din TVA pentru echilibrarea bugetului local al județului Vaslui, bani care sunt imperios necesar pentru a asigura cofinanțarea și prefinanțarea celor 13 proiecte ale CJ Vaslui, în valoare de 293.000.000 lei, sumă nerambursabilă, provenită din fonduri europene.

Totodată, am solicitat suplimentarea TVA pentru finanțarea drumurilor județene și comunale, întrucât banii alocați prin Legea Bugetului de stat pe 2021 nu sunt suficienți nici pentru 30% din investițiile noastre la nivel de județ. Am asistat marți la un masacru al mașinăriei de vot a actualei puteri, PNL și USR votând împotriva dezvoltării judetului Vaslui și a bunăstării cetățenilor noștri”, a spus, la final, deputatul Popica

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: