Cum au „ras” șefii DRDP Iași capitala județului Vaslui, dintr-o semnătură! Nesimțire cât cuprinde!

CHIAR NU VEDE NIMENI?… Vii de la București și ai treburi în Vaslui. Bun. Ajungi în județul Vaslui, venind dinspre Tecuci și, de la Tutova și până la Crasna, nu vei întâlni nicăieri, pe drumul european 581, numele municipiului Vaslui.

Pe nicio plăcuță de informare! Și atunci, unde e Vasluiul? S-a desființat?

Doar Bârlad, Crasna, Huși sau Iași, pe mai bine de 55 de kilometri. Dar, ca să ajungi la Iași, pe drumul național 24, nu cumva treci și prin Vaslui? S-a desființat o capitală de județ și nu știm? Care personaj de la DRDP Iași își permite să-și bată joc de reședința de județ, în asemenea hal?

Mai ales, nu înțelegem de ce tace conducerea Consiliului Județean și nu cere să se repare această nedreptate strigătoare la cer. Problema nu e de azi, de ieri, ci de când a fost modernizat drumul european, dar toate oficialitățile vasuiene tac în fața acestui fapt evident.

Poate că ar trebui să menționăm că la conducerea DRDP Iași au fost și persoane născute în județul Vaslui, mai precis la Bârlad, deci…

Sunt oameni care vin din diverse județe și care spun că au fost dezorientați, pentru că aveau treabă la Vaslui, dar nu au văzut numele municipiului reședință pe niciun panou. „Este încă o probă a sictirului manifestat față de vasluieni de către unii ieșeni”, au spus șoferii vasluieni cu care am discutat în trafic.

Daniel Tănăsuc

2 thoughts on “Cum au „ras” șefii DRDP Iași capitala județului Vaslui, dintr-o semnătură! Nesimțire cât cuprinde!

  1. seful de la drumuri este din vaslui si de 10 ani face naveta Vaslui – barlad, dar nu are timp sa vada asa ceva, el se uita dupa camioanele lui sa fenteze rovinieta murdarind numerele de inmatriculare, sa nu se vada pe camerele de la drumuri si sa incarce mult peste gabaritu admis,
    omu daca e sef la drumuri stie unde sunt camerele de rovinieta de la drumuri, nu?
    e pus politic si habar nu are de drumuri? NU

  2. Problema este la SDN Barlad, acel Maftei este malefic in a fi abonat la banul public si a nu face nimic, de ani de zile suge banul public, si zilnic el se ocupa doar de firma lui, se poate vedea masina de la drumuri de servicu la Crasna la firma lui, acolo isi face veacul, altfel realiza ce e cu panoul ala si multe alte deficiente de la Vaslui la Barlad, traseul care ar trebui s ail viseze, dar pentru un drum european, arata urat, rusine ca acesti oameni atehnici conduc drumurile, si pentru sefii lor ca numesc asa specimene, dar daca firma merge, sefii se ung, nu?
    iar cu camioanele, isctr parcheala in curte la drumuri, cum sa si scoata ochii unii la altii?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: