Bombă în lumea afacerilor imobiliare din Vaslui! Patronul grupului Altex, interesat de fostul Interex!

ȘANSĂ… De ani de zile, complexul Proxima Shopping Mall din Vaslui, fostul InterEx, așa cum îl știu vasluienii, zace închis, din cauza unor probleme financiare, probleme care au dus la tot felul de procese.

Iată, însă, că se prevede o rezolvare interesantă a situației, iar noutatea absolută este că schimbarea vine de la Piatra Neamț. Mai precis, omul de afaceri Dan Ostahie, patronul grupului Altex, ar dori să preia acest mall, cu mii de metri pătrați de spații comerciale, care deține o parcare cu sute de locuri pentru mașini, dar și o poziție de invidiat, complexul fiind situat pe șoseaua de centură a Vasluiului.

Conform unor surse demne de încredere, managerul general al grupului Altex a vizitat, zilele trecute, complexul Proxima Shopping Mall, fiind interesat să deschidă aici o afacere importantă. Nu este pentru prima dată când Ostahie vine la fostul InterEx Vaslui, însă acum se pare că lucrurile sunt serioase.

Marea problemă – care ar fi și șansa complexlui Proxima – este că o firmă care a cumpărat o creanță de la un creditor al Proxima a cerut falimentul societății care administrează acest complex (este vorba de oameni de afaceri englezi, n.r.).

Vom vedea cum evoluează lucrurile, însă se prea poate ca în scurt timp să revedem deschis acest mall.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: