Protest al managerilor din HORECA, la Bârlad! Senatorul Bîca va înmâna un memoriu către premierul Cîțu!

0
1

NEMULȚUMIRI… Ieri după-amiază, senatorul PNL de Vaslui, Iulian Bîca, a participat la primăria municipiului Bârlad, împreună cu edilul șef, Dumitru Boroș, la întâlnirea cu reprezentanții HoReCa din municipiu. De sâmbătă noaptea, municipiul Bârlad este sub cod roșu de îmbolnăviri Covid, astfel că Prefectura și CJSU au decis aplicarea unor măsuri extrem de dure, printre care și închiderea barurilor, teraselor și restaurantelor din oraș, timp de două săptămâni.

Patronii din sectorul HORECA de la Bârlad au protestat împotriva restricțiilor impuse de creșterea numărului de cazuri Covid, acest lucru împiedicându-i să-și desfășoare activitățile.

„În urma discuțiilor avute, a reieșit faptul că măsurile de protecție nu trebuie impuse în câteva ore deoarece acest lucru poate duce la falimentarea agenților economici din industrie.

De comun acord, s-a convenit ca reprezentanții protestatarilor să întocmească un memoriu, pe care îl voi înainta Primului ministru și Ministrului de finanțe”, a declarat Iulian-Mihail Bîca, senator PNL, la finalul întâlnirii.

Oficialul a reiterat, pe parcursul întâlnirii, că va întreprinde toate demersurile astfel încât, doleanțele reprezentanților HoReCa să ajungă la factorii decizionali.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!