Trei hoți din Rediu au spart o firmă de construcții din comuna Bălteni! Unul dintre ei este deja în arest!

ATACATORI… Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în timp ce doi minori sunt cercetați în stare de libertate.

Mai exact, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a trei persoane, un bărbat, de 27 de ani, din suburbia Rediu a municipiului Vaslui, și 2 minori, de 16, respectiv 17 ani, din aceeași localitate, toți bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au identificat prezumtivii autori ai infracțiunii și au stabilit că în ziua de 3 martie a.c., aceștia ar fi pătruns, prin distrugerea unei porțiuni din gardul împrejmuitor, într-o hală situată în localitatea Bălteni, județul Vaslui, de unde au sustras mai multe jante auto și unelte folosite în construcții.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 9.000 lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În cursul zilei de 4 martie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbatul de 27 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore.

În aceeași zi, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a luat față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Minorii de 16 și17 ani sunt cercetați în stare de libertate.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: