Un hoț a venit de la Bogdănești, pentru a da o spargere la Vaslui! Acum se „odihnește” în arest!

0
6

FLAGRANT… Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut doi bărbați, de 41, respectiv 54 de ani, din satul Buda, comuna Bogdănești, respectiv municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat (sub aspectul tentativei).

În ziua de 4 martie a.c., un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Vaslui, sesizat prin S.N.U.A.U 112, a surprins, în flagrant, prezumtivii autori ai infracțiunii care ar fi pătruns, în incinta unui agent economic, de pe strada Podurilor, din municipiul Vaslui, de unde ar fi încercat să sustragă mai multe calorifere.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 2.500 lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În aceeași zi, 4 martie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore.

A doua zi, 5 martie a.c., bărbatul de 41 de ani, din Buda, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a luat față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Bărbatul de 54 de ani, din Vaslui, este cercetat în stare de libertate.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!