Un ieșean, fără permis de conducere, prins la volanul mașinii iubitei sale! I s-a înfundat la Stănilești!

TUPEIST… A condus o mașină cu numere de Vaslui, deși nu avea permis de conducere și venea din comuna Tansa. Este isprava un tânăr ieșean, de 21 de ani, care va regreta acest gest mult timp de acum încolo.

Sâmbătă, pe 6 martie, la ora 12.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 34, din comuna Stănilești, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 21 de ani, din comuna Tansa, județul Iași.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că bărbatul depistat conducând autoturismul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii efectuează cercetări și pentru a stabili modalitatea în care i-a fost încredințat autoturismul tânărului, spre a fi condus, în condițiile în care, la momentul depistării, proprietarul (o tânără de 22 de ani, din comuna Stănilești) se deplasa în calitate de pasager, în autoturismul depistat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: