Vasluiul va deveni capitala Moldovei la șah! Turneu regional, organizat de compania Radical Grup!

PREGĂTIRI… Cea mai importantă companie din sectorul materialelor de construcții din județul Vaslui, Radical Grup, organiza în municipiul reședință cea de-a V-a ediție a Cupei Radical Grup la șah. O competiție recunoscută și de calibru care, în anii precedenți a adus șahiști din mai multe țări, la Vaslui. Ultima ediție, cea cu numărul IV, a avut loc în decembrie 2019, după care pandemia ne-a blocat în toate sectoarele, inclusiv la acest sport frumos și atractiv pentru mii de copii vasluieni.

De data aceasta, Radical Grup organizează o competiție regională, astfel că Vasluiul va găzdui sportivi din toate județele Moldovei. Pregătirile pentru eveniment sunt pe ultima sută de metri, mai ales că zilele de concurs sunt 20 și 21 martie.

„Suntem compania care susține sportul vasluian și vom premia cei mai buni șahiști care vor participa la turneul de la Vaslui”, a spus Ionel Sandu, managerul general al companiei.

Mult succes tuturor șahiștilor care vor veni la Vaslui și fie ca aceia care sunt cei mai buni să ridice trofeele deasupra capului! Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: