La asta v-ați gândit, domnule viceprimar Braniște? Cândva, pe acolo au circulat autobuze, în vremea comunismului!

SOLUȚIE… Lucian Braniște, viceprimarul municipiului Vaslui, a fost prezent ieri în zona Lidl-Dedeman, alături de conducerea Poliției Rutiere și a Poliției Locale, pentru a găsi o soluție la tot mai desele tamponări din această zonă. Practic, aproape că nu trece săptămână fără ca două sau mai multe mașini să se tamponeze acolo, fie că ies din zona Dedeman, fie de la magazinul Lidl și nu apreciază corect distanța față de cei din trafic.

Sunt câteva soluții care se discută de ceva timp. Fie realizarea unui zid despărțitor între sensuri, fie stabilirea unei singure ieșiri din zona respectivă (față de două, câte sunt acum), fie un sens giratoriu. Toate se analizează foarte atent, așa cum recunoștea și primarul Vasile Pavăl.

Numai că, ar mai fi o soluție, la care puțini s-ar fi gândit. Ieșirea din acest complex să se facă pe un drum care să meargă de-a lungul Vasluiețului și care să dea în sensul giratoriu de la podul ICIL.

Iată ce propune un vasluian:

„Singura soluție este intrare și iesire prin spatele Dedeman-ului cu corespondență sensul giratoriu ce duce la gară și pasarelă peste calea ferată.

A mai fost drum pe acolo, încă din vechime, cu pod de lemn peste râul Bârlad – azi Delea. Pe acel drum s-a circulat cu autobuzele când s-a făcut podul de la ICIL.

Pe strada principală să se intre dinspre OMV și obligatoriu spre Cuvas să se iasă plus separator de sens pe distanța Lidl – Dedeman

PS: Pentru urgentarea problemei, un pod pentru auto de max 7,5 tone peste Delea (costă undeva la 2 – 300.000 lei) este soluția cea mai rapidă și ieftină”. Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: