Reacție dură a deputatului Solomon, față de numirea unui manager nou la Spitalul „Elena Beldiman”! „Liberalii vor să falimenteze spitalul”!

CONTROVERSE… Pe 11 martie, din dispoziția primarului municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, la cârma Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” a fost numită ec. Daniela Rusu. Aceasta a fost prezentată drept un bun manager, cu 24 ani petrecuți în mediul privat. Conform datelor oferite de primăria Bârlad, Daniela Rusu este originară din Bacău, dar are legături de familie în „orașul rulmenților”.

Modul în care Dumitru Boroș a numit-o pe managera spitalului „Elena Beldiman” îl face pe deputatul Adrian Solomon să spună că se urmărește, de fapt, falimentarea celui de-al doilea mare spital din județ.

„Acum când Lăsata Secului e aproape, dl primar Bouroș ne-a lăsat mască pe toți prin numirea unui manager interimar la Spitalul Elena Beldiman din Bârlad.

Fără să explice de unde vine, ce știe, cât știe despre conducerea unui spital public sau ce spitale celebre a condus, coordonat, falimentat sau ridicat din nevoi, primarul Bouroș extrage din câmpia muncii exact pe Domnița X, celebru manager anonim.

Ca și cum închiderea spitalului pentru bârlădeni nu era de ajuns ca să grăbească falimentul, iată că primarul nostru aduce lupul de la distribuitorul de medicamente să-l păstorească și să finalizeze munca liberalilor de un an de zile: declasarea și falimentarea spitalului bârlădean.

Astfel, în administrația Bouroș nu mai contează CV-ul, nu mai contează “pedigree-ul” ci CONTEAZĂ să ai D.O.C.( pour les connaisseurs!). Cu alte cuvinte nu contează ce știi să faci, ci să știi pe cine faci!

Așa că, Bouroș! Pune mâna și dezvoltă răspunsul la întrebarea: ce interese și grupuri de interese ți-au prezentat-o pe d-na manager interimar?”, este mesajul public lansat de deputatul bârlădean.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: