Ce trist! Singurul mall din Vaslui este pustiu, majoritatea afacerilor s-au închis la Silver Mall!

DUREROS… În septembrie 2008, se deschidea la Vaslui un complex comercial de tip mall, cu spații de petrecere a timpului liber și agrement, Silver Mall. Era cel mai mare de acest fel din județ și al doilea ca mărime din Moldova acelor vremuri. O investiție de multe milioane de euro, însă care nu a confirmat, deși s-au făcut eforturi considerabile pentru a-l revitaliza.

An după an, de la 45 de magazine și branduri, câte erau la momentul deschiderii, firmele au tot plecat din Silver Mall, astfel că acum mai sunt doar 15-20 de magazine sau spații de tip fast-food care mai funcționează acolo. Au dispărut frizeria, băncile, barurile sunt închise, firmele cu produse de lux sau de echipamente sportive și-au închis și ele activitatea.

Fotografiile trimise de un cititor Vasluianul.ro spun totul despre situația actuală de la Silver Mall. E păcat, mare păcat…

Pandemia, probabil, și-a pus și ea amprenta pe declinul acestui complex comercial foarte frumos, iar imaginile actuale, la aproape 13 ani de la inaugurare, cu holuri goale și magazine închise, te fac să te întristezi, când știi că mii de vasluieni merg săptămânal la mall-urile din județele vecine, acolo unde găsesc tot ce au nevoie.

Nefiind clienți, probabil că multe firme au fost nevoite să închidă afacerile de aici. Zona de distracție, cinematograful, nu mai funcționează, doar bazinul de înot se pare că ar mai fi deschis. Este păcat, Vasluiul are un mall lucrat foarte elegant, însă pustiu.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: