Cum a sfidat un șmecher din Murgeni toată Poliția din oraș! Prins de două ori, beat și fără permis, în trei zile!

TUPEIST… Un bărbat de 50 de ani, din Murgeni, a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției orășenești, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Pe 11 martie a.c., la ora 20.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Coman Ghenuță, din Murgeni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost condus la spitalul din Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost depistat și în cursul zilei de sâmbătă, 13 martie a.c., la ora 18.35, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul județean DJ 244I, în localitatea Sărățeni, orașul Murgeni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatului de 50 de îi fusese suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din data de 11 martie a.c.. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spitalul din orașul Murgeni unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma probatoriului administrat, în ziua de 14 martie a.c. polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: