De astăzi, liber la cules mazăre în Danemarca și Portugalia! Ofertă pentru șomerii vasluieni!

OFERTĂ… Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin intermediul Serviciului EURES România anunță că este în vigoare, începând de astăzi, o ofertă de muncă de lucrător în agricultură – culegător de mazăre pentru Danemarca și Portugalia.

Firma Greenpeas Enterprise APS (www.My-greenpeas.com) cu sediul în localitatea Ørbæk, Danemarca oferă pentru anul 2021, 300 de locuri de muncă de culegători de mazăre.

Locurile de muncă sunt în Danemarca (200 locuri de muncă), la ferma din Industrivej 1 E, orașul Ringe, insula Funen (Fyn) și în Portugalia (100 locuri de muncă), la ferma din Vila Nova de Milfontes.

Angajatorul caută persoane îndemanatice și mobile pentru culesul mazării. Pot să aplice și cuplurile. Se va munci în ferme, unde majoritatea lucrătorilor sunt din România.

„Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea între lucrători. Se va încheia un contract de muncă direct la fermă fără intermediari și fără comisione. Se acordă asistență în completarea și trimiterea actelor pentru obținerea dreptului de muncă. Se asigură transportul săptămânal cu autobuzele companiei la cumpărături”, anunță angajatorul.

Durata contractului:

Portugalia: 15 martie – 31 mai 2021, program de lucru 40-50 ore/săptămână, 6 zile/săptămână, se lucrează în intervalul orar 07 – 15.

Danemarca: iunie – septembrie 2021, program de lucru 40-50 ore/săptămână, 6 zile/săptămână, se lucrează în intervalul orar 07 – 15.

Condiții:

– Pentru Portugalia: Cazarea se face în case cu 3, 6 camere, echipate cu toate utilitățile. Intr-o camera se pot caza 2 până la 6 persoane. Pentru cupluri se va asigură cazare separată. Se asigură acces la bucătărie complet mobilată, sală de mese, băi cu dușuri, mașini de spălat haine. Taxa de cazare plătită de lucrător pe lună este între 90 și 140 de euro, incluzând consumul/utilitățile. Asigurarea medicală este plătită de către angajator.Transportul la locul de muncă va fi suportat de către angajator. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul: http://www.My-greenpeas.com.

– Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote cu 4 camere, 2 persoane în cameră, rulota este echipata cu baie si toaleta. In camping sunt disponibile separat de rulote: bucătărie complet mobilata (frigider, aragaz), sală de mese, extra bai cu dușuri, mașini de spălat, TV, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro cu toate utilitatile incluse. Taxa de cazare se va retine la plecare din salariu. Asigurarea medicala este platita de catre angajator.

Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului.

Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpăraturi, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contra cost pentru 1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul: http://www.My-greenpeas.com.

Plata muncii:

– În Portugalia: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific. Salariul minim pe lună/persoană este de 750 euro brut. Salariul poate ajunge la 1500-1700 de euro brut/lună. Săptămânal se acordă un avans, care poate fi achitat cash sau prin cont bancar. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.

– În Danemarca: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, salariul este între 2000 și 2500 de euro brut/lună. Salariul se acordă lunar. Săptămânal se acordă un avans, care poate fi achitat cash sau prin cont bancar. La finalul sezonului se acordă un bonus de 12.5% din salariu, reprezentând bani de vacanță, conform legislației daneze. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

Cerințe:

– vârstă minimă: 18 ani;

– nu se solicită cunoașterea unei limbi străine;

– abilități de muncă în agricultură;

– condiție fizică bună.

Mod de aplicare:

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română, pe adresa de e-mail: aam@greenpeas.dk și pentru monitorizare la: barna.fuleki@ms.anofm.ro. 

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 004551501097, persoană de contact Andreea Motoc.

Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: