La Vaslui, sunt pregătite patru posturi la Biroul de Protecția Animalelor! Vor mai fi angajări în martie?

ORGANIZARE… Poliția Animalelor funcționează de doar două luni, timp în care, la nivel național, au fost deja întocmite câteva zeci de dosare penale și au fost date câteva sute de amenzi pentru cei care au abuzat, maltratat, neglijat sau ucis cu cruzime animale. Nu știm dacă Biroul de Protecția Animalelor din cadrul IPJ Vaslui funcționează în mod real, însă cert este că s-au organizat concursuri pentru trei posturi de agenți și unul de ofițer, medic veterinar.

Direcția pentru Protecția Animalelor (DPA), parte a Poliției Române, are deja structuri în fiecare județ din țară și au fost angajați până acum 500 de ofițeri, agenți și medici veterinari, iar în luna martie se vor organiza din nou concursuri pentru angajarea de medici veterinari, anunță oficialitățile.

„Invit iubitorii de animale să sune la 112 de îndată ce observă o situație în care se impune imediat scoaterea animalului din locul in care se află.

După ce se va constata fapta, animalul va fi luat din locul respectiv, i se va acorda primul ajutor, apoi va fi plasat într-un mediu unde va fi îngrijit și ocrotit iar Direcția pentru Protecția Animalelor din cadrul IGPR va întocmi imediat dosare penale și va da amenzi celor care nu știu să fie oameni”, a scris pe Facebook un parlamentar român. Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: