Orașul Negrești intră în secolul 21, internet gratuit în spațiile publice! Iată locațiile în care puteți naviga pe net, fără să plătiți nimic!

Începând cu luna martie 2021, atât locuitorii orașului Negrești, cât și persoanele care tranzitează orașul, beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, în 12 locații, din care 8 în Orașul Negrești și 4 în satele componente. Aceste locații sunt:

1. Negrești – Primărie – cuprinde atât parcul din fata primăriei cât și parcul din fața Oficiului Poștal”

2. Negrești – Parcul din fața Casei orășenești de cultură “Neculai Cioată”.

3. Negrești – Stația de autobuz – din dreptul blocului ANL B5

4. Negrești – Liceu corp A (str. 1 Decembrie)

5. Negrești – Liceu corp B (str. Decebal)

6. Școala din satul Căzănești

7. Școala din satul Cioatele

8. Școala din satul Parpanița

9. Școala din satul Valea Mare

10. Negrești – Sala de sport – cuprinde și zona Parcului

11. Negrești – Piața agroalimentară

12. Negrești – Căminul de copii – cuprinde Centrul de tineret, zona pietonală de pe str. M. Kogălniceanu și parcul de joacă de la Cămin.

Lansat în 2018, programul WIFI4EU prevede acordarea de cupoane valorice a cate 15 000 euro pentru localitățile din UE, Islanda si Norvegia, care se angajează sa ofere publicului acces gratuit la internet wireless. Aceste cupoane au fost alocate pe principiul “primul venit, primul servit”.

„Orașul nostru a reușit să candideze cu succes în obținerea finanțării, fiind printre cele 67 de municipalități din Rom=nia care au primit un cupon valoric în cadrul celui de al 4-lea și ultim apel pentru aplicații.

Rețelele finanțate prin WIFI4EU sunt gratuite si fără publicitate, pentru o perioada de cel puțin 3 ani, și nu colectează date cu caracter personal.

Oricine dorește să se conecteze la rețeaua wireless gratuită WIFI4EU trebuie doar să aleagă, pe dispozitivul său, rețeaua deschisă numită WIFI4EU și să apese butonul Conectare pe pagina de autentificare care apare automat”, a spus primarul Negreștiului, Cristi Rusu. Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: