Autoturisme furate, găsite pe șoselele din județul Vaslui! Mașinile erau furate din Marea Britanie și Suedia!

În cadrul activităților operative desfășurate în ultimele zile, polițiștii vasluieni au identificat trei autoturisme ce figurau ca fiind furate în străinătate.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au depistat și identificat, pe raza localităților Ivănești, Perieni și Vaslui, județul Vaslui, trei autovehicule care figurau urmărite de către autorități judiciare străine.

Pe 13 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Coșești, comuna Ivănești, județul Vaslui, au depistat o autoutilitară înmatriculată provizoriu în județul Vaslui, aflată în posesia unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului în cauză, au fost efectuate verificări, ocazie cu care au constatat că autoutilitara figurează în bazele de date internaționale, ca fiind furată din Suedia, din septembrie 2020.

Autoutilitara a fost ridicată și indisponibilizată, în vederea clarificării situației juridice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

A doua zi, pe 14 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiul Vaslui, au depistat un autoturism, aflat în posesia unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, au fost efectuate verificări, ocazie cu care au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date internaționale, ca fiind furat din Marea Britanie, din octombrie 2020.

Autoturismul a fost ridicat și indisponibilizat, în vederea clarificării situației juridice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Perieni au depistat un autoturism, aflat în posesia unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, au fost efectuate verificări, ocazie cu care au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date internaționale, ca fiind furat din Marea Britanie, din ianuarie 2020.

Autoturismul a fost ridicat și indisponibilizat, în vederea clarificării situației juridice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: