Opriți-l pe Braniște, Vasluiul nu este jucăria sa! Liberalul distruge parcurile copiilor, pentru a face parcări!

AJUNGE CU AMATORISMUL!… De când a ajuns la primărie, viceprimarul PNL Lucian Braniște este într-o continuă campanie electorală. Vrea să câștige primăria Vaslui în 2024, așa că s-a pus pe treabă. Tare de tot, de zici că el este deja primar… Face parcări, intervine în zonele cu trafic mare, se ocupă de tot orașul, merge la alimentările cu apă, ai zice că mâine sunt alegeri locale.

Mai nou, liberalul a anunțat cu surle și trâmbițe o mare tâmpenie. Vrea să distrugă – ajutat de consilierii PNL-USR, care au majoritate în Consiliul Local! – parcurile de joacă din oraș, pentru a face parcări.

Cum vine asta, domnilor consilieri și viceprimari PNL-USR? Lăsați copiii să se joace printre mașini, doar pentru că funcționărimea de la Prefectură, CJ, Poliție sau Judecătorie nu mai are locuri de parcare în centru? Nu pot veni pe jos la serviciu sau cu taxiul? Trebuie să distrugem tot în oraș, pentru că zeci de bugetari vin cu limuzinele la serviciu?

Dar, haideți să-l ascultăm pe Braniște, cu ideile sale nefericite:

„Împreună cu grupul consilierilor locali PNL și USR-Plus, am identificat o primă soluție care vizează descongestionarea zonei centrale a municipiului Vaslui, una dintre cele mai aglomerate din oraș.

Astfel, am identificat locația unei viitoare parcări, cu un număr estimat de 30-50 locuri de parcare, care poate fi amenajată pe circa 1.100 mp, pe actualul amplasament al parcului de joacă din spatele complex mestesugăresc.

Parcul de joacă poate fi relocat, rapid și cu costuri minime, în vecinătatea blocului nr 3, în imediata apropiere a amplasamentului actual. Soluția pe care o propunem are câteva avantaje certe:

– terenul vizat face parte din domeniul public al municipalității;

– investiție minimă;

– costuri mici de execuție;

– fluidizarea traficului rutier;

– deservirea mai multor obiective de interes cetățenesc: Primărie, Poliție, Judecătorie etc.

Vom analiza amplasamentele tuturor parcurilor de joacă din municipiu și, în măsura în care va fi posibil, vom propune soluții convenabile de relocare a acestora, în vederea înființării de parcări publice”.

Adică, stimabile viceprimar, credeți că având majoritate în Consiliul Local dictați unui oraș întreg, luați decizii fără să consultați populația? Ciudat, în parcul pe care Braniște vrea să-l distrugă au crescut copiii unor jurnaliști din Vaslui, care acum se fac că nu văd tâmpenia liberalului și îl ridică în slăvi.

Domnule viceprimar, domnilor consilieri PNL-USR, inițiați o dezbatere publică cu vasluienii, nu vă mai comportați ca niște haiduci scăpați la Putere. Părinții din zona Donici nu sunt de acord cu toate tâmpeniile pe care le debitați cu seninătate. Și nici vasluienii.

Daniel Tănăsuc

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: